Site Logo Congres Partners in Verstaan 2024

55 – AllesoverTOS.nl: nu ook voor professionals

1. AllesoverTOS.nl: nu ook voor professionals

2. Inleiding
Vanuit Deelkracht werken we aan de website www.allesoverTOS.nl. De naam zegt het al: op deze website staat alle betrouwbare informatie over TOS op één plek. Deze website maken we voor ouders, voor professionals en voor mensen met TOS, iedere groep heeft een eigen deel. Het deel voor de ouders was al beschikbaar. In november is er ook informatie voor professionals in de lucht. En we werken aan nog meer informatie voor professionals. Met deze site hopen we meer kennis te brengen bij professionals die te maken kunnen krijgen met TOS, zoals huisartsen, leerkrachten, pedagogisch medewerkers of logopedisten.

3. Inhoud
Tijdens deze lezing informeren we de deelnemers hoe het deel voor professionals tot stand kwam en laten we de website zien. We vragen de deelnemers om feedback en ideeën. Is er informatie die nog gemist wordt? Hoe kunnen we de website bij professionals onder de aandacht brengen? Daarnaast blikken we vooruit naar de pagina voor mensen met TOS die vanaf 2025 ontwikkeld zal gaan worden.

4. Toepasbaarheid
De workshop geeft de deelnemers inzicht in hoe pagina's voor professionals van AllesoverTOS.nl tot stand zijn gekomen en hoe zij de website binnen de eigen zorg- en onderwijspraktijk kunnen inzetten of verspreiden. Daarnaast biedt het deelnemers de mogelijkheid om hun eigen expertise te delen.

5. Doelgroep
Professionals in zorg en onderwijs. Ouders van kinderen met TOS.

6. Verbinding met thema
Samen zorgen we voor meer bekendheid van TOS.

Sprekers

N.t.b.

N.t.b.

N.t.b.

N.t.b.